Få din bog på feelgoodbooks.dk

Er du forfatter eller et forlag som udgiver bøger der kan betegnes som feel-good?

Få din bog foran øjnene på lige netop de læsere som elsker den slags bøger. Find nye fans som vil elske din bog, og din næste og næste og…

Se ansøgningsprocedure og priser længere nede.

Få din bog vist i vores nyhedsbrev, på forsiden af feelgoodbooks.dk og på Instagram og Facebook.

Hver bog gennemgår en kvalitetskontrol så vi sikrer at de bøger som bliver præsenteret for feelgoodbook.dks læsere er lige præcis det de forventer, så de bliver ved med at komme tilbage og få ny læseinspiration.

At markedsføre en bog kan gøres på mange måder – den allerbedste er at vise din bog til lige netop dem som elsker den genre. Feelgoodbooks.dk er et af de bedste steder at reklamere for din bog.

Pris for annoncer:

(Type A og B kan kombineres)

TYPE A:
 • En måneds visning på forsiden af feelgoodbooks.dk sammen med Månedens Anbefalinger.
 • Vises i Månedens Bøger e-mail, som en af de udvalgte bøger.
 • samt et separat opslag for bogen på Instagram og Facebook.

Pris: 175 kr. inkl. moms. ANSØG NEDERST PÅ SIDEN.

TYPE B:

Sponsorer nyhedsbrevet i en måned med din bog:

Din bog sponsorerer alle e-mails i en måned og bliver vist som det første til læserne.

Billedeksempel:

Din bog behøver ikke at være en del af månedens udvalgte for at sponsorere nyhedsbrevet, men vil gennemgå samme kvalitetstjek for at sikre at bogen passer til vores læsere.

Din bog er sponsor for alle månedens nyhedsbreve – hvilket varierer mellem 2 – 6 per måned.

Denne type annonce gælder kun en plads i nyhedsbrevet. Ønsker du at blive vist på hjemmesiden og social media skal du ansøge om type A annonce.

Pris: 150 kr. inkl. moms for at sponsorere en e-mail af Månedens Bøger. + blive vist i alle nyhedsbreve der bliver sendt ud pågældende måned ANSØG NEDERST PÅ SIDEN.

Type C: Spotlight på en serie

Hvis du har en serie af bøger du vil reklamere for (maks. de fire første i en serie) tilbyder vi følgende:

 • Nyhedsmail med fokus på bøgerne, dvs. forside og tekst til hver bog. Nyhedsbrevet er separat fra månedens anbefalinger og handler kun om dine bøger.
 • Placering af bøgerne øverst på hjemmesiden med link til blogindlæg. Gælder 30 dage. Se billedeksempel længere nede.
 • Blogindlæg – interview med forfatteren om bøgerne eller anden tekst om seriens relevans.
 • Opslag på vores Facebook- og Instagramprofil: 1 opslag med link til blogindlægget, 1 opslag + 1 story per bog. Opslagene bliver postet i løbet af måneden fordelt ud mellem andre opslag.

Se eksempel på blogindlæg fra sådan en type kampagne her.

Pris: 600 kr. inkl. moms for en kampagne med en serie af bøger. ANSØG NEDERST PÅ SIDEN.

Billedeksempel på seriekampagne på forsiden under e-mail sign up og før Månedens Anbefalinger.:

Krav til din bog og dig:

 • Din bog skal være til salg og tilgængelig på det link som vi tilbyder læseren.
 • Er din bog en e-bog eller lydbog skal indholdet være fejlfrit så læseren uden problemer kan downloade og læse efter køb.
 • Din bog kan være novelle-længde eller roman-længde, det vigtige er, at du anfører, hvis det er en bog mindre end en roman (50.000 ord), så læseren ved hvad de får.
 • Har du fået plads på feelgoodbooks.dk med din bog skal du vente minimum 90 dage før du ansøger om at reklamere for samme bog igen. Du kan sagtens ansøge næste måned med en af dine andre bøger.

Vær venligst opmærksom på at selvom din ansøgning lever op til disse krav, er det ingen garanti for at din bog vil blive valgt.

Dette er ikke en refleksion af din bogs kvalitet, men fordi vores team gennemgår ansøgningerne for at finde det som vi ved appellerer til lige præcis vores læsere.

Bliver din bog ikke valgt er du velkommen til at ansøge igen næste måned. Feelgoodbooks.dks team gennemgår ansøgningerne for at finde det bedste match at sende i månedens mail til vores læsere.

For at annoncere din bog på Feelgoodbooks.dk skal du gøre følgende:

Trin 1: udfyld formularen nedenunder med alle detaljer omkring din bog.

Trin 2: Efter vi har modtaget din ansøgning gennemgår vi den og du får svar i løbet af en uge om din bog kvalificerer sig til at blive vist på siden og i nyhedsbrevet. Vi bestræber os på at give dig plads i den måned du ønsker, men kan det ikke lade sig gøre bliver du tilbudt en alternativ dato.

Trin 3: Hvis din bog bliver godkendt får du tilsendt faktura og bekræftelse på hvornår din bog bliver vist.

Trin 4: Hvis du bliver godkendt: Alt hvad vi skal bruge fra dig er forsidebillede af bogen (præcis som du ser hos boghandlerne online), beskrivelse af historien og link til bogen på til Saxo.com. Hvis du vil tagges så skriv dine social media profilnavne.

Trin 5: Hvis du vil hjælpe din bog endnu mere på vej, så del med dine følgere på sociale medier, når den bliver vist på siden.

Ansøg om at få din bog på siden og i nyhedsbrevet

Advertisement