Få din bog på feelgoodbooks.dk

Er du forfatter eller et forlag som udgiver bøger der kan betegnes som feel-good?

Få din bog foran øjnene på lige netop de læsere som elsker den slags bøger. Find nye fans som vil elske din bog, og din næste og næste og…

Hver bog gennemgår en kvalitetskontrol så vi sikrer at de bøger som bliver præsenteret for feelgoodbook.dks læsere er lige præcis det de forventer, så de bliver ved med at komme tilbage og få ny læseinspiration.

At markedsføre en bog kan gøres på mange måder – den allerbedste er at vise din bog til lige netop dem som elsker den genre. Feelgoodbooks.dk er et af de bedste steder at reklamere for din bog.

For at annoncere for din bog på Feelgoodbooks.dk skal du gøre følgende:

Trin 1: udfyld formularen nedenunder med alle detaljer omkring din bog. Alle bøger der bliver valgt vises 1 måned på hjemmesiden og bliver sendt ud i månedens email.

Trin 2: Efter vi har modtaget din ansøgning gennemgår vi den og du får svar i løbet af en uge om din bog kvalificerer sig til at blive vist på siden. Vi bestræber os på at give dig plads i den måned du ønsker, men kan det ikke lade sig gøre bliver du tilbudt en alternativ dato.

Trin 3: Hvis din bog bliver godkendt får du tilsendt faktura og bekræftelse på hvornår din bog bliver vist.

Trin 4: Hvis du bliver godkendt: Alt hvad vi skal bruge fra dig er forsidebillede af bogen (præcis som du ser hos boghandlerne online), beskrivelse af historien og links til Saxo.com, Tales.dk, Bog-idé.dk, Plusbog.dk, Gucca.dk og evt. Amazon.com hvis din bog er på engelsk eller både på engelsk og dansk. Sælges din bog kun nogle af disse steder udelader du bare dem der ikke er relevante.

Trin 5: Hvis du vil hjælpe din bog endnu mere på vej, så del med dine følgere på sociale medier, når den bliver vist på siden.

Krav til din bog og dig:

  • Din bog skal være til salg og tilgængelig på de links som vi tilbyder læseren
  • Indholdet af din e-bog skal være fejlfrit så læseren uden problemer kan downloade og læse efter køb
  • Din bog kan være novelle-længde eller roman-længde, det vigtige er at du anfører hvis det er en bog mindre end en roman (50.000 ord), så læseren ved hvad de får.
  • Har du fået plads på feelgoodbooks.dk med din bog skal du vente minimum 90 dage før du ansøger om at reklamere for samme bog igen. Du kan sagtens ansøge næste måned med en af dine andre bøger.

Vær venligst opmærksom på at selvom din ansøgning lever op til disse krav er det ingen garanti for at din bog vil blive valgt. Dette er ikke en refleksion af din bogs kvalitet, men fordi vores team gennemgår ansøgningerne for at finde det som vi ved appellerer til lige præcis vores læsere. Bliver din bog ikke valgt er du velkommen til at ansøge igen næste måned. Feelgoodbooks.dks team gennemgår ansøgningerne for at finde det bedste match at sende i månedens mail til vores læsere.

Pris for annoncer

Prisen for en måneds visning på feelgoodbooks.dk og i månedens mail om boganbefalinger er per 1. august 2021: 250 kr. inkl. moms for 30 dage.

Vær opmærksom på at dette er en intropris da sitet er nystartet. Prisen kan ændre sig fremover. Booker du til den gældende pris er din pris selvfølgeligt fastlåst og ændrer sig ikke.

Ansøg om at få din bog på siden og i nyhedsbrevet