Holdet bag Feelgoodbooks.dk

Anja Carolina er stifteren og drivkraften bag universet her, men hun har et hold frivillige mennesker, som alle er passionerede omkring feelgood-bøger med sig. Sammen finder vi ny inspiration, skriver artikler og laver events til dig. Læs mere om os her.

Anja Carolina

Feelgoodbooks.dk drives af mig, som selv er forfatter til bøger i feel-good genrerne romance, erotisk romance og women’s contemporary fiction, såvel som et par non-fiktion bøger indenfor selvudvikling. Min fiktion skriver jeg på både dansk og engelsk.

Min seneste bog hedder Bright City Lights.

Jeg kan findes i Feelgoodbooks.dk regi på Instagram og Facebook.

Min internationale forfatterprofil er her på Instagram.

På dansk finder du mig som forfatter her på IG og her på FB.

Britt Bøg

Hej, jeg er Britt Bøg, og jeg er vild med ord og alting pen og papir. Min første romance skrev jeg som 12-årig på en gammel skrivemaskine, men det blev først som 30-årig, at jeg begyndte at læse romance. En ulykke i 2015 ledte mig til en lydbog af Colleen Hoover, og så begyndte kærlighedshistorierne ellers at stå i kø, både på min bogreol og i mit hoved. Sidste år debuterede jeg med romanen MIN VERDEN VÆLTER, og jeg skriver nu på den næste roman. Det er tabu og de svære følelser, jeg har fat i, krydret med twists, romantik og erotik. Jeg elsker at snakke om bøger, så hiv endelig fat i mig!

Kærligst

Britt

Facebook: https://www.facebook.com/BrittBoeg/

Instagram:https://www.instagram.com/forfatterbrittboeg/

Estrid Dyekjær

Jeg er forfatter på fuld tid og skriver feel-good-bøger på dansk. Eller det er i hvert fald, hvad jeg har hørt. I virkeligheden skriver jeg de historier, der melder sig i mit sind og gerne vil fortælles. Formatet bliver så, som jeg godt selv kan lide at læse med et let sprog og relativt korte afsnit, så man kan læse lidt i de små pauser hverdagen byder på. På den måde får bøgerne bedre plads i et liv præget af tre børn, deres forskellige fritidsaktiviteter og mine egne sysler med sang, musik, foredrag og al det udeliv jeg kan klemme ind. 

Estrid på Instagram: https://www.instagram.com/estriddyekjaerforfatter/

Kis Baadsgard

Kis Baadsgaard er romanceforfatter med 7 bøger en god håndfuld noveller under blyanten. Mama McGees drenge serien, Besat af dig og Hotte fantasier, alle udgivet hos Baadsgaards Books ApS. Mange flere bøger et i støbeskeen og to af dem kommer ud i år, plus et par noveller.

Kis på Instagram: https://www.instagram.com/forfatter_kisbaadsgaard/

L. Sherman

Bag pseudonymet L. Sherman står den danske forfatter Ulrika Louisa Bjerregaard. L. Shermans hjerte banker for romance både dansk og udenlandsk. I fokus er altid den gode historie med noget på hjerte, og hun har altid nye historier på vej. Ulrika skriver også børne- og ungdomsbøger, og der bruger hun Ulrika.

L. Sherman er oprindeligt fra Aalborg. Hun har boet i USA og Frankrig. Nu bor hun i smilets by, Aarhus, der også er omdrejningspunkt for mange af hendes historier. Hun har udgivet 40 romaner, kortromaner og noveller, og hendes bøger er solgt til udgivelse på seks forskellige sprog.

Følg L. Sherman og Ulrika på Instagram her

https://www.instagram.com/authorlsherman/?hl=da

https://www.instagram.com/ulrikabjerregaard/?hl=da

Hanne Rump

Forfatter Hanne Rump er født oktober 1971.

Hun er uddannet civilingeniør og arbejder fuld tid.

Som barn var hun begavet med en far, som altid læste højt af alt muligt. Det var der kærligheden til den gode historie startede. Hendes mening var dengang som nu, at den gode historie defineres ved interessante karakterer og deres udvikling, ved at både ville læseren noget og være god underholdning.

Hanne debuterede i 2012 med novellen ‘At bede en stille bøn’ hos Science Fiction Cirklen. Siden har hun skrevet adskillige noveller i flere genrer og 5 romaner indenfor fantasy og science fiction til børn og unge. Romance har dog hele tiden haft en plads i hendes hjerte, og nu har hun taget springet. Hun udkom i sommeren 2021 med sin første romanceroman, Det grønne sind. Bogen er første bind i serien Kærlighedens Bånd. Næste bind udkommer i 2022.

Hjemmeside: hannerump.com

Facebook: HanneRump.Forfatter