Månedens bøger – august 2022

Hver måned anbefaler vi nye opløftende historier til din læseliste. Klik på en bog for at komme videre til beskrivelse og hvor du kan købe den.

Denne måned har vi fundet nogle skønne bøger frem, som alle er blevet til film eller tv-serier – så du kan faktisk nyde dem dobbelt. Læs bogen først, og nyd så historien endnu engang i et andet format. Og historierne skuffer slet ikke i det filmiske format, som de nogle gange kan gøre. Bare rolig – vi har været TV-testere for dig 😉

Her er feelgoodbooks.dks boganbefalinger for August 2022.

Anja Carolina har fundet skønne bøger til inspiration, så scroll ned og se om noget tiltaler dig.

Fortsæt læsning “Månedens bøger – august 2022”

Hyggehjørnet: Når man ikke kan koncentrere sig om at læse

Anja Carolina fortæller om de ting, som hun i maj og juli har hygget sig med af bøger, tv, snacks og andet. Du er velkommen til at lægge en kommentar og fortælle om hvad du har hygget med. Scroll helt ned i bunden til boksen hvor der står skriv et svar – vi vil elske at høre fra dig.

De sidste par måneder har været en blanding af arbejde og lidt sommerferie, og vejret har da også været en underlig blanding på det seneste. Enten befinder man sig svedende i en hedebølge, eller frysende med varmetæppe i hvad der minder om efterår…

Så favoritdrikken har varieret fra en kop god varm te til kølende, læskende drikke.

Fortsæt læsning “Hyggehjørnet: Når man ikke kan koncentrere sig om at læse”

Månedens bøger – juli 2022

Hver måned anbefaler vi nye opløftende historier til din læseliste. Klik på en bog for at komme videre til beskrivelse og hvor du kan købe den.

Her er feelgoodbooks.dks boganbefalinger for denne måned. Nu er sommeren rigtigt over os, og hvad er bedre end at slappe af med en dejlig bog, og måske en kold drink?

Anja Carolina og det frivillige hold hjælpere har fundet skønne bøger til juli måned, så scroll ned og se om noget tiltaler dig.

Fortsæt læsning “Månedens bøger – juli 2022”

Månedens bøger – juni 2022

Hver måned anbefaler vi nye opløftende historier til din læseliste. Klik på en bog for at komme videre til beskrivelse og hvor du kan købe den.

Hvad skal du læse i juni? Vi har gode forslag lige her. Nye bøger, både nye for dig, og nye på markedet, er i vores blandede pose denne måned. Dyk ned i posen og find nye yndlingsforfattere lige her.

Som altid har Anja Carolina og de søde frivillige hjælpere på holdet, fundet skønne historier frem, som rører ved hjertestrengene.

Fortsæt læsning “Månedens bøger – juni 2022”

Hyggehjørnet: Er det bedre at læse end at se tv? Og mine yndlingssnacks til læsestunder.

Her i hyggehjørnet vil Anja Carolina i dag fortælle om de ting, som hun har hygget sig med af bøger, tv, snacks og andet i maj. Du er velkommen til at lægge en kommentar og fortælle om hvad du har hygget med. Scroll helt ned i bunden til boksen hvor der står ‘skriv et svar’ – vi vil elske at høre fra dig.

Indlægget indeholder reklamelinks. Ved at bruge links fra siden støtter du vores arbejde med denne side, uden at det koster dig ekstra.

Fortsæt læsning “Hyggehjørnet: Er det bedre at læse end at se tv? Og mine yndlingssnacks til læsestunder.”