Kærlighed, løgne og paparazzi

For knap to år siden udgav jeg Bright City Lights, som faktisk var den første historie jeg skrev, selvom den er blevet udgivet senere end mine andre historier. Det var slet ikke meningen, at den skulle være andet, end det den var, nemlig en fanfiction.

Jeg skrev historien omtrent samtidigt som E.L. James skrev sin fanfiction (vi var begge inspirerede ar Twilight 😉 ) og postede den på et onlineforum.

Fortsæt læsning “Kærlighed, løgne og paparazzi”
Advertisement

Dansk Fantasy-romance med Rikke Havner Alrø

Indeholder reklame

Rikke Havner Alrø skriver noget så sjældent som dansk fantasyromance (øh, ja tak, mere af det!) og i dag fortæller hun om hvordan idéen til Stormtid opstod. Læs med her og hør om serien De Underjordiske som fortsætter i bind 3 til næste år.

Fortsæt læsning “Dansk Fantasy-romance med Rikke Havner Alrø”

Månedens bøger – April 2023

Det er officielt forår – woohooo – og der er nye anbefalinger til dig. Den danske forfatter L. Sherman har igen forkælet os med en hjertevarm bog, og der er endnu en dansk forfatter blandt månedens anbefalinger, som er perfekt hvis du kan lide din romance med et skvæt fantasy, nemlig Rikke Havner Alrø, som du kan læse et interview med her.

Denne måneds anbefalinger er disse lækre historier, som du kan se herunder. Du kan også læse anmeldelser under bogens beskrivelse af nogle af bøgerne.

kh

Anja Carolina

Fortsæt læsning “Månedens bøger – April 2023”

Disse kan hjælpe dig med at læse mere

Artiklen indeholder reklamelinks. Ved at bruge vores links, når du handler, støtter du feelgoodbooks i at udbrede kendskabet til de hjertevarme historier, uden at det koster dig noget. Tak for din støtte.

Henover de sidste 2-3 år har jeg læst mindre og mindre, og det har frustreret mig, for det gør mig så godt at læse, både på afslapningskontoen, men også fordi jeg elsker at få nye input og perspektiver, hvilket er en af fiktionslæsningens største forcer.

Min koncentration har svigtet, og det har været svært at tage mig sammen til at sætte mig ned med en bog, og når jeg endelig sad med bogen, kunne jeg ikke holde fokus på ordene og sad pludselig og kiggede ud af vinduet i stedet, eller tænkte på noget andet.

Fortsæt læsning “Disse kan hjælpe dig med at læse mere”

Månedens bøger – Marts 2023

Månedens anbefalinger er klar, og som du kan se, er listen skrumpet i størrelse, da jeg gerne vil gøre plads til flere boganmeldelser, artikler, interviews, og andre sjove og hyggelige ting i dette feel good univers.

Der kommer altså stadig masser af anbefalinger, men på en flere måder end månedens liste.

Marts måneds anbefalinger er disse lækre historier, som du kan se herunder. Du kan også læse anmeldelser af nogle af bøgerne, under bogens beskrivelse finder du vores anmeldelser.

kh

Anja Carolina

Fortsæt læsning “Månedens bøger – Marts 2023”