Månedens bøger – Januar 2022

Hver måned anbefaler vi nye opløftende historier til din læseliste. Her er listen for Januar 2022. Klik på en bog for at komme videre til beskrivelse og hvor du kan købe den.

Fortsæt læsning “Månedens bøger – Januar 2022”

Månedens bøger – December 2021

Hver måned anbefaler vi nye opløftende historier til din læseliste. Her er listen for december 2021. Klik på en bog for at komme videre til beskrivelse og hvor du kan købe den.

Fortsæt læsning “Månedens bøger – December 2021”

Månedens bøger – November 2021

Hver måned anbefaler vi nye opløftende historier til din læseliste. Her er listen for november 2021. Klik på en bog for at komme videre til beskrivelse og hvor du kan købe den.

Få månedens anbefalinger som den første, direkte i din indbakke – klik her og tilmeld dig.

Fortsæt læsning “Månedens bøger – November 2021”

Mette Fruensgaard: Det er måske en form for eskapisme.

Mette Fruensgaard er forfatter til Sofias Portræt. Feelgoodbooks.dk har sat hende i den varme stol og udspurgt hende om hvad det er hun elsker ved feel-good genren?
Mette Fruensgaard. Foto: Jette Schrum

Hvad er dit forhold til feel-good bøger?

Jeg elsker feel-good. Især romantisk feel-good. Det er en perfekt måde at slappe af på. Jeg er uddannet jurist og har arbejdet mange år som leder, og feel-good er en perfekt måde at koble af efter at have beskæftiget sig med tunge og komplicerede emner hele dagen. Det er måske en form for eskapisme – jo mere travlt jeg har eller jo mere træt jeg i perioder har været af mit liv, jo flere feel-good bøger (og film) har jeg læst/set.

Fortsæt læsning “Mette Fruensgaard: Det er måske en form for eskapisme.”

Bogjulekalender 2021

Velkommen til årets dejligste julekalender, nemlig Bogjulekalender 2021 i feel-good udgaven.

I december måned har du mulighed for at deltage i konkurrencen om lækre feel-good bøger. De skønne forfattere og forlag bag de gode historier har været så søde at donere bøger, så alt hvad du skal gøre er at deltage og krydse fingre for at du vinder.

Fortsæt læsning “Bogjulekalender 2021”