Forbudt kærlighed på kontoret med L. Sherman

Bag navnet L. Sherman gemmer den idérige Ulrika Bjerregaard sig. Hun skriver de skønneste romancer, som altid byder på et galleri af spændende karakterer. Netop nu er hendes New York serie ude, og vi tager en snak om den her. Skænk en kop te eller kaffe og læs med.

Din New York serie er ude nu på dansk, fortæl mig, hvordan serien opstod?

De fire New York bøger er mine allerførste bøger, min første serie. Da jeg begyndte at skrive første bog, Coopers begær, vidste jeg ikke, at det skulle blive en serie, men jeg fornemmede et persongalleri udfolde sig, hvor jeg blev nysgerrig efter at lære bipersonerne at kende. Det var helt og aldeles ubevidst dengang, nu ved jeg, at jeg kan lide at skrive på den måde.

Indy og Cooper mødte hinanden til en Halloweenfest i Chicago for seks år siden. Det slog gnister imellem dem, men en misforståelse afsluttede det, de knap nok havde begyndt. Læs mere

Den forbudte kærlighed på kontoret

Ideen om corporate romance kom ud af min egen forkærlighed for den trope. Den forbudte kærlighed på kontoret, hvor forviklinger og misforståelser kan spænde ben for kærligheden. Derudover har jeg arbejdet i amerikanske corporate virksomheder, så jeg kender en del til miljøerne, interaktioner, arbejdsgange, ikke romance-delen, men virksomhedsdelen 😉 Så det var sjovt at fabulere lækre kærlighedshistorier.

Derudover ville jeg gerne skrive om personer, som godt kan have en karriere uanset køn og et kærlighedsliv.

New York er bare en fantastisk by, og jeg har vandret den tynd, trænger snart til en tur derover igen. Jeg ville gerne dele min kærlighed til den med jer og tage jer, så I følte, at I var der sammen med personerne. Vi kommer også rundt til andre elskede amerikanske storbyer i serien.

Louisa og Michael er kolleger, men de har svært ved at modstå den vilde tiltrækning imellem dem. Til firmaets årlige julefrokost kan de dog ikke holde fingrene fra hinanden længere. Det bliver starten på en hed affære, men kan det blive til mere, og hvad med arbejde, familie og børn? Læs mere

Hvilken type romance er bøgerne?

Det er helt klart romance med spicy scener, som man får varmen af, men beskrevet på en lækker måde. Jeg er ikke selv til erotiske scener, som bliver vulgære i sproget, men elsker, når kemien siger bang og er beskrevet, så man kan sætte sig ind i deres følelser.

Jeg skriver jo bøger i hele spektret af romance og kan lide at skrue op og ned alt afhængig af scene og vibe igennem den pågældende bog.

Cory og Sasha var hinandens allerførste kærlighed, men på få måneder blev deres liv forandret for altid, og det spirende forhold gik i stykker. 20 år senere mødes de igen – denne gang som advokater på hver deres side i en sag. Læs mere

Skal bøgerne i serien læses i rækkefølge?

Det er individuelle bøger og kan læses stand-alone, men fordi persongalleriet tager afsæt i bipersoners historier, får man nok mest ud af at læse dem i rækkefølge.

Hvilken slags helte og heltinder kommer vi til at møde i bøgerne?

Forhåbentlig mennesker med problemer vi kan spejle os i. De er udsprunget af min fantasi, og der er også skruet op på lækkerhedsskalaen. Det er dejligt at have noget at drømme om, ikke? Men deres problemer og udfordringer kan vi genkende.

Det kan være følelsen af ikke at slå til, som man er. At andre har forventninger til en, som man først skal indfri. At man ikke fortjener en chance til. Misforståelser. Ting man aldrig fik talt om.

Det er helte og heltinder, som først og fremmest skal lære at elske sig selv, før de kan elske andre. Det er vist et gennemgående tema i mine bøger. Jeg tror ikke, at man kan give sig selv fuldt ud til et andet menneske, hvis ikke man er glad for sig selv. Der må gerne løbende være noget at arbejde med.

Grace går på Harvard Law School langt fra sin familie i Dallas. Det er sidste semester, og hun drømmer om at slippe tøjlerne for en kort stund, inden pligterne kalder på familiens advokatkontor. Hun har et godt øje til den lækre barista på sin lokale café og tænker, at han vil være det perfekte match til en hot, uforpligtende flirt. Læs mere

Tak Ulrika for at ville fortælle om din serie, jeg ved at der er mange læsere som allerede er faldet for den, samt mange af dine andre serier. Hvor kan man bedst finde dig og dine bøger på nettet?

Mine bøger kan man bla. finde på Saxo.com (klik for at se alle Ulrikas bøger), Plusbog.dk eller andre netboghandlere

Find Ulrika på nettet her:

https://www.facebook.com/authorlshermanofficial

https://www.instagram.com/authorlsherman/?hl=da

https://www.instagram.com/ulrikabjerregaard/?hl=da

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: