7 bøger som er perfekte at læse i julen

Indeholder reklamelinks

Selvom man selvfølgelig kan læse julehistorier året rundt, så er det særligt hyggeligt at gøre når det nu er jul, og jeg har nogle favoritter, som jeg gerne vil dele med dig her, samt nogle som jeg selv ser frem til at læse for første gang.

Jeg har ikke mange traditioner, som jeg holder fast i når det gælder december måned, men jeg har nogle ting som jeg ved giver mig følelsen af juleglæde, og en af de ting er at læse en jule/vinterhistorie af Debbie Macomber.

Ligesom Hallmarks julefilm, er Debbie Macombers bøger for mig en ting, som symboliserer julefryd i hjertet.

Jeg har nogle novellesamlinger, som jeg engang købte på den tyske Amazon, som er flere historier i en bog, og de er så fine med glitter udenpå (som desværre skaller af nu hvor bøgerne er blevet ældre). Den ene hedder A Merry Little Christmas og den anden On a snowy night. Hvis du læser engelsk kan jeg så meget anbefale dem – de kommer frem herhjemme hvert år. Desværre kan den ene kun fås som e-bog herhjemme, men hvis du kan undvære glitter der alligevel falder af med tiden, og bare vil have de bedste og rareste julehistorier, så hop på e-bogen.

On a snowy night fås som e-bog og papirbog.

A merry little Christmas fås som e-bog her.

Så nu hvor Debbie er julens dronning for mig, så er en af hendes bøger selvfølgelig på min ’vil-læse-liste’. Jeg håber at få sneget Jul i Cedar Cove ind i min decemberlæsning.

En sød, sexet lille sag som også har en fast plads på min hylde, er Sylvia Days Hvad du ønsker, som er den perfekte blanding af erotik og romance. Det er en lille novelle, og hvis du er heldig at finde den som fysisk bog, så er den i rød velour med guldtryk! Selve historien er selvfølgelig ligeså god i e-bogen, men der er noget magisk ved at tage den lille plyssede sag frem hver december.

En sidste favorit som jeg desværre har givet væk og fortrudt, da den siden er blevet filmatiseret, og nu ikke længere fås med det lyseblå cover (man kan dog stadig finde den i mørkeblå her) er Let it snow.

Det er tre julehistorier skrevet af John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle som på en måde hænger sammen. Den er underskøn og det er filmen også, selvom jeg ikke synes at filmplakaten klæder bogen. Hvis man ikke bliver i rar julestemning indeni af denne bog, så er der noget galt!

Hvis man kan leve med filmplakaten på forsiden fås den på dansk her

Har du mon nogle favoritter du hiver frem eller bare mindes med glæde hvert år?

Jeg har kig på disse bøger, som jeg håber kan score en plads på min juleliste år efter år. Denne december vil jeg gerne bladre i dem her.

Chefen der stjal julen ser megahyggelig ud, og lyder lidt anderledes end noget jeg ellers har læst.

Jul i rubinrødt lyder som en skøn historisk romance. Og er jeg den eneste som synes at Sverige altid bare lyder lidt mere glamourøst end Danmark? Jeg håber den rammer rigtigt på alle parametrene; historisk følelse, forbudt kærlighed og julestemning.

Hvad med dig – hvilke bøger læser du år efter år og vil anbefale andre? Hvilke nye håber du på at få læst i år?

Jeg ønsker dig en glædelig bogfyldt december!

Kh

Anja Carolina

One thought on “7 bøger som er perfekte at læse i julen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: