Månedens bøger – Februar 2023

Er du klar til at hoppe ind i romantikkens verden her i februar? Jeg tænkte, at vi skulle have nogle boganbefalinger, hvor romancen er i centrum, når nu vi er gået ind i kærlighedsmåneden.

Valentinsdag kan da så udmærket foregå med fødderne oppe og en hot roman i hånden 😉

Månedens boganbefalinger er alle personlige favoritter hos mig, men der er alligevel en som jeg vil hive frem og det er Camille Bechs Jeg elsker dig, Mr. Jones.

Camille og jeg var med i den spæde start af selvudgivere herhjemme, og hendes bøger er, som hun selv beskrev dem en blanding af erotik og pornografi – altså med andre ord er vi ude i den saftige del af romancegenren. Camilles bøger ramte lige ind i bølgen af Fifty Shades of Grey, som netop var blevet filmatiseret.

Jeg elsker dig, Mr. Jones var en historie som jeg bare slugte råt, omend jeg ikke var ligeså begejstret for fortsættelsen, men så kan man jo bare nøjes med den første bog, hvor man får drama, romantik og dampende scener for alle pengene!

Uanset hvilken af månedens anbefalinger du vælger, så tror jeg ikke at du bliver skuffet – her er flirt og kærlighed for alle pengene 🙂

kh

Anja Carolina

Du kan klikke direkte videre til boghandleren og læse mere, hvis en af bøgerne ser spændende ud. Vi bruger affiliate links, hvilket betyder, at hvis du køber bogen, så får vi et lille tilskud, uden ekstra omkostninger for dig. På den måde kan du støtte feelgoodbooks.dk i at udbrede kendskabet til feel-good bøgerne.

Rigtig god læselyst!

kh

Anja Carolina

Få månedens anbefalinger som den første, direkte i din indbakke – klik her og tilmeld dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: