Kærlighed, løgne og paparazzi

For knap to år siden udgav jeg Bright City Lights, som faktisk var den første historie jeg skrev, selvom den er blevet udgivet senere end mine andre historier. Det var slet ikke meningen, at den skulle være andet, end det den var, nemlig en fanfiction.

Jeg skrev historien omtrent samtidigt som E.L. James skrev sin fanfiction (vi var begge inspirerede ar Twilight 😉 ) og postede den på et onlineforum.

Læserne elskede Anna og Robs historie, så da jeg så, at E.L. James lavede sin fanfiction om og udgav den, som i øvrigt hed Master of the Universe før den blev til Fifty Shades of Grey, blev jeg inspireret. Det var altså før at Fifty Shades var en kæmpe salgs-succes, om end jeg da intet har imod hvis BCL en dag bliver ligeså verdenskendt som Fifty Shades 😉

Jeg omskrev historien, som hed Lust or Love? (Tåkrummende, I know, men der var intet der var for cringe på de fora jeg færdedes på den gang, haha) I den nye udgave som jeg udgav for snart 2 år siden, fik jeg ekspanderet på Annas rejse til London og med kærligheden, og ikke mindst sig selv.

Resultatet blev Bright City Lights og jeg vil anbefale dig at læse den hvis du elsker bøger der har både feel good, romance og komiske elementer i sig.

Er du til heltinder som skal navigere igennem stormende forelskelse, for at finde lykken, og undervejs måske også finder sig selv?

Så gå ikke glip af fødselsdagstilbuddet – jeg har nemlig sat e-bogen ned til 15 kr.

Jeg har et par eksemplarer liggende, hvis du mere er til en signeret paperback (99 kr. plus porto), så send en mail til feelgoodboger@gmail.com hvis du vil have en paperback.

Se hvad læserne synes om bogen:

CSPLAESELISTE på Instagram siger: 

En chicklit bog om en chicklit forfatterinde! Perfekt læsning for en wannabee forfatterinde.
Har du nogensinde drømt om en lækker skuespiller? Dagdrømt og fantaseret, som en anden teenager, selv om du er på den anden side af 25? Yup, kan da muligvis genkende det i en eller anden form. Anna har skrevet flere bøger med en helt speciel herre i tankerne: Rob Masters! Og nu møder hun ham på sin stamcafe og tingene tager fart.
Først tænkte jeg:’
Det er ikke genialitet og dybsindig skrivning, men lige som bogens forfatterindes skriverier – Så er det god underholdning med et smil på læben om en sød, selvironisk kvinde lige før 30, med en deadbeat loser boyfriend med et seriøst mindreværd og skriveblokering, urimelig destruktiv og misundelig. Har man hørt det før? Ja, det tror jeg nok og alligevel sidder jeg klistret med “bogen” i hånden og nyder læsningen, som en Bridget Jones dairy.


Et take på stardom og svære forhold, paparazziernes magt, misundelige bekendtskaber og dom unden fakta.
Godt henne i bogen får Rob en stemme og vi ser hans point-of-view på de samme situationer som Anna, hvilket giver et frisk tvist. Hvor forskelligt oplever vi verden som mand og kvinde. Hvor let misforstår vi eller tillægger en anden personer motiver de ikke har, dømmer dem fra tidligere forholds fejl.

Forhold er ikke altid let og tilfør kendisfaktor, pyh, så er det tæt på umuligt. Bogen dykker ned i følelserne, udnyttelsen fra andre, kampene for normalitet og blive elsket for den man er. Det handler om tillid og at lykkes, lykkes med sit arbejde og sine forhold. Kampen for den rigtige i sit liv og hvor langt nogen er villige til at gå, for at få det, de ønsker. 

Jeg er vild med bogen, den er bare helt rigtig, sådan vinder sig langsomt ind på mig, indtil jeg synes, den er for kort, for der må da være mere? Dejligt med det danske islæt i en engelsk roman skrevet af en dansk forfatterinde. Det kan noget. 

En god sommerferielæsning, happyending and all that. Nå ja, jeg er en sucker for chicklit bøger med et touch af normalt menneskelig usikkerhed. Det er sådan en bog, hvor man sidder tilbage og tænker: Hm, mon det er selvbiografisk? Og så betyder det vel, at det er pausiblet og troværdigt plot? Kom igang, så læs da om søde Anna og kærligheden, om Rob og hans trængsler. Anbefales herfra, hvis du er til kærlighed, forfatterskabet, moviestardom, chicklit, romantik, forhold, mistillid og venskaber. https://www.instagram.com/p/CRRcs2Nhadv/ 

📚 Om bogen: 

Anna’s life is blooming when she follows her heart to London to be with her love, James. Her writing career is soaring, and her dreams are coming true as her book becomes a movie starring her crush, Rob Masters. 

However, when Anna meets Rob, a passionate and life-changing connection ignites, and her world is thrown into chaos by shocking revelations. 

Will Anna find love, bliss, and her true self in the midst of fame and the constant glare of the paparazzi? Brace yourself as Anna embarks on this thrilling journey of self-discovery.

Find den på fødselsdagstilbud I min e-bogsshop lige her og hos disse boghandlere:

Hos Ordlaboratoriet (mig)

Hos Saxo.com

Hos William Dam

Hos Plusbog

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: