Månedens bøger – Maj 2022

Hver måned anbefaler vi nye opløftende historier til din læseliste. Klik på en bog for at komme videre til beskrivelse og hvor du kan købe den.

Kom Maj du søde milde – så vi kan sidde i solens varme med en god bog! Som altid har Anja Carolina og de søde frivillige hjælpere på holdet, fundet skønne historier frem, som rører ved hjertestrengene.

Måske er en af bøgerne på månedens liste lige noget for dig. Her er vores udvalg for denne måned og uanset om du er til moderne eller historiske historier, søde eller sexede – så er der noget for enhver smag.

Du kan klikke direkte videre til Saxo hvis en af bøgerne ser spændende ud. Vi bruger affiliate links hvilket betyder at hvis du køber bogen hos Saxo.com så får vi et lille tilskud, uden ekstra omkostninger for dig. På den måde kan du støtte feelgoodbooks.dk i at udbrede kendskabet til feel-good bøgerne.

Rigtig god læselyst!

kh

Anja Carolina

Få månedens anbefalinger som den første, direkte i din indbakke – klik her og tilmeld dig.

Elsker du også at drikke noget varmt og snacke på noget sødt, når du læser en god bog? Et af de steder vi selv handler er hos teogkaffesalonen.dk
Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: