Hvad er feel-good bøger?

På dansk har vi ikke på samme måde som på engelsk en inddeling i genrer. Vi har nogle små udstikkere fra den store kasse der kaldes skønlitteratur. Men alligevel tror jeg at de fleste ved hvad en feel-good bog er. Hvordan den ser ud når de kigger på bogforsider.

Det kan være romantik i alle afskygninger, lige fra det helt normale hverdagsagtige til det man kalder paranormal romance eller fantasy. Hvor dæmoner, rumvæsener, vampyrer og alle mulige skabninger findes.

Det kan være romantiske komedier, som rom-com eller chick-lit – tænk på eks. Bridget Jones Dagbog.

Kærlighedshistorien kan være i fokus, skruet helt op, så det nærmest kun handler om det erotiske. Eller det kan være i baggrunden og handle om andre typer relationer, måske endda hovedpersonens relation til sig selv.

En feel-good bog får dig til at føle dig opløftet og godt tilpas når du har læst den. Den giver indsigt, håb og tro på at det gode altid vinder.

Hvad er feelgoodbooks.dk?

Det som jeg gerne vil med denne side – dette univers – er at udbrede kendskabet til alle de mange vidunderlige bøger som findes, som med rette kan kaldes feel-good. Inspirere til hvad du kan læse når du skal finde din næste læseoplevelse. For der er så mange gode bøger, på både dansk og engelsk. Og der bliver hele tiden udgivet nye, men det betyder ikke at kun de nyeste og kun bestsellerne er værd at læse.

En bog er altid ny for en læser som ikke har læst den bog før. Og det er det smukke ved bøger. De har et langt liv. Måske finder vi den først ti år efter at den blev udgivet, men det gør intet, for os er den ny og spændende.

Så når du tilmelder dig nyhedsbrevet her får du hver måned serveret et par håndfulde titler der kunne være din næste læseoplevelse. De kan være nyudgivelser, eller klassikere, eller uopdagede perler. Måske har du allerede læst nogle af dem, og bliver mindet om en god følelse. Du får måske lyst til at læse den igen eller selv at anbefale den videre.

Feelgoodbooks mission er at flere af disse skønne bøger bliver opdaget. At flere mennesker får endnu flere dejlige oplevelser når de dykker ind i alle de gode og dejlige historier der findes derude.

Min mission er at du skal glæde dig hver gang du får en e-mail i din indbakke fra feelgoodbooks.dk fordi du ved at de bøger som vi finder til dig giver dig positive læseoplevelser. De udvider måske din horisont, for feel-good bøger er stadig en stor og rummelig kasse. Den rummer alt fra romantik, erotik, LGBT,det paranormale, endda sci-fi historier. Altid med en HEA (Happy Ever After) eller HFN (Happy For Now) slutning.

Jeg håber du vil være med. Det foregår på listen her, skriv dig på og lad din indbakke fyldes med positiv og magisk læseinspiration.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: